Per vasaros atostogas Kipishas patapo restoranų degustatoriumi.

Diplomuotas virėjas ir visiems žinomas atlikėjas kipishas vasaros sezonui išsižadėjo
maisto gamybos ir persikvalifikavo į degustatorius.

"Mano vertinimo sistemą tokia - arba grįžtų į tą pačią vietą valgyti arba ne" - juokauja atlikėjas. Per vasaros sezoną tenka daug važinėti su koncertiniais pasirodymais ir kiekvienas miestas turi savo specifiką.

Dažniausiai iš karto užėjus į restoraną arba kavinę galiu pasakyti, ko galima tikėtis iš šios maitinimo įstaigos, mano intuicija manės dar nei karto neapgavo. Būna tokių vietų kur galėčiau sėdėti visą dieną gurkšnodamas alutį ir lėtai skanaudamas kokį nors patiekalą, o būna ir tokių "vietelių" iš kurių dar neatnešus padavėjai patiekalo jau norisi bėgti.

Aišku, mano nepasitenkinimo virsunę gali sukelti toks incidentas, kaip plaukas rastas lėkštėje, po tokio įvykio visa diena man gali būti sugadinta, o jeigu viskas gerai ir mano praleistas laikas restorane praskriejo nepastebimai - tad būtinai tenai grįžtu dar ne kartą ir be abejonės mano įvertinimas būtų palikti arbatpinigiai ir komplimentai virėjui."


   

Facebook comments